Lego-ziekenhuizen

Bouw met LEGO een ziekenhuis voor corona-patiënten. Je mag ook papier gebruiken voor bv. de meubeltjes. Bezorg ons een mooie foto van jouw ziekenhuis. De mooiste en meest praktische ziekenhuizen belonen we met een LEGO-technics-set.

Periode 3 mei tot 31 mei 2020

Lukas en Jules Delaere

Een mooi ziekenhuis uit een blijkbaar grote verzameling Lego :-) . Geen traditioneel ziekenhuis, maar een gezellige plaats om te genezen. Met verschillende mogelijkheden om de patiënten te vervoeren. Mooie samenwerking Lukas en Jules.

Ivan Niemegeerts

Een vliegend ziekenhuis, zo kunnen slachtoffers over gans de wereld verzorgd worden. De dokters hebben hun eigen mondmaskers van plasticine.

Willem Dequanter

De dokters wuiven de patiënten uit en de patiënten verlaten het hospitaal te voet of in rolstoel. Allen hebben een mondmasker op. De ziekenwagen moet ook niet uitrijden.

Milan Vanheste

Een ziekenhuis met een paal in het midden, zodat dokters en verplegers super snel naar beneden kunnen als er een noodgeval is.

Max Van Puymbroeck

Een ziekenhuis met twee verdiepingen. Hopelijk mogen de patiënten straks het ziekenhuis verlaten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Robbe Vancoillie

Direct van het vliegtuig tot in het ziekenhuis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Lars Verhaevert

De oudste patiënten liggen op intensieve verzorging en hebben jammer genoeg nog beademing nodig. De jongere patiënt is al heel goed aan het herstellen.

 

 

 

 

 

 

.

Remi Vercouter

Luister naar het filmpje voor alle uitleg

 

 

 

 

.